Kortlægning  af verdensmål og delmål i Hanegal A/S

Med en kortlægning af Hanegals positive og negtive bidrag til de 17 verdensmål og de 169 delmål, skabte vi et solidt fundament for ledelsens fremadrettede strategiske arbejde med bæredygtighed. Vi udarbejdede en grundig analyse af Hanegals positive og negative aftryk, og skabte et overblik for potenitaler og risici i det videre arbejde med bæredygtighed. Som del af analysen gennemførte vi bl.a. interviews med ansatte fra forskellige områder i organisationen og gennemgik de mange led i produktionen.

Resultatet blev præsenteret for ledelsen og bestyrelsen, og blev en integreret del i Hanegals transformation af ny ejerkreds , og mod nye mål om bl.a. udvikling af plantebaserede produkter.

Hanegal fabrik
Hanegal Produktion

Case: Hanegal A/S

Hanegal er en fødevarervirksomhed, der altid har taget sit samfundsansvar alvorligt og gået forrest ved bl.a. at sætte de højeste standarder for økologi. Hanegal befinder sig i en transformation med øget vækst og øget globalt fokus. SDG’erne spiller en vigtig rolle i Hanegals strategiske arbejde, og sprint17 har med et “Welcome SDG”-forløb skabt overblik for ledelsen over tidligere og nuværende bidrag til verdensmålene og skabt konkrete anbefalinger for forretningsudvikling, der både styrker virksomheden og understøtter verdensmålene. Kontakt os hvis I ønske indblik i rapporten og metoden bag.

Hvem:
Hanegal A/S
Resenbrovej 29
8600 Silkeborg
www.hanegal.dk

Testemonial

“I Hanegal arbejder vi med verdensmålene og har dertil fået hjælp fra en mindre, men meget kompetent virksomhed, Sprint17, som har kortlagt Hanegals arbejde med verdensmålene, og i en rapport givet anbefalinger til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre i Hanegal. Sprint17 præsenterede resultatet for Hanegals bestyrelse, og vi har nu et godt udgangspunkt til vores fremtidige arbejde med bæredygtighed i Hanegal.”

Cees Kuypers
Direktør i Hanegal A/S

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google