Ledelsens SDG udgangspunkt

SDG baseline

Med en baseline i hånden ved I hvor jeres virksomhed allerede nu bidrager til verdensmålene.

Produkt

En baseline er et dokument, hvor sammenhængen mellem virksomhedens nuværende kompetencer og verdensmålene er beskrevet på delmålsniveau. Den viser, hvor I har potentialer og risici i arbejdet med bæredygtighed og verdensmålene, og kommer med anbefalinger til fokusområder. Dokumentationen omfatter jeres virksomheds bidrag til verdensmålene – og vi sikrer overblik over potentialet.

Udbytte

Med en baseline får virksomheden det nødvendige overblik for at kunne arbejde strategisk med verdensmålene. I får indsigt i jeres bæredygtighedsprofil i bred forstand, både for planeten, mennesket og samfundet.

Det skaber grundlag for, at I kan arbejde struktureret med bæredygtighed og beslutte hvilke verdensmål virksomheden skal fokusere på i det strategiske arbejde.

Proces

Sprint17 etablerer en baseline med udgangspunkt i virksomhedens værdikæde og interessenter. Vi gennemgår alle verdensmål og delmål med udgangspunkt i jeres virksomhed. På baggrund af research, observationer og interviews udarbejder vi et samlet dokument til virksomhedens interne brug. Vi hjælper gerne med at tilpasse resultatet til ekstern kommunikation.

Ledelsens SDG udgangspunkt

Med en baseline bliver jeres virksomhed klar til at sætte strategisk retning for arbejdet med bæredygtighed.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google