Welcome SDG

Vi afholder skræddersyede forløb og workshops for virksomheder og organisationer der ønsker at arbejde struktureret og målbart med verdensmålene – som en naturlig del af deres forretning. 

Welcome SDG

Hvis du er virksomhedsleder med fokus på bæredygtig forretningsudvikling, men finder SDG’erne (verdensmålene) abstrakte at gå til, forstår vi dig godt. Så synes vi du skal ringe til os og høre hvordan vi hjælper med at omsætte bæredygtige idéer til konkrete handlinger, der både skaber værdi for virksomheden og bidrager positivt til verdensmålene. 

Når din virksomhed indgår i et Welcome SDG forløb med os, vil vi gøre jeres nuværende SDG-bidrag tydeligere, da det er første skridt til at integrere verdensmålene (SDG’erne) i jeres strategiske arbejde. Sammen finder vi derefter de løsninger, som gør det muligt for jer at forbedre forretningsresultaterne, bidrage yderligere til verdensmålene og styrke jeres brand og kommunikation. 

I et Welcome SDG-forløb bruger vi dialog, undervisning og workshops til at klæde virksomhedens ledelse på, til at træffe kvalificerede beslutninger og vise retningen inden for bæredygtig forretningsudvikling. Et Welcome SDG-forløb giver det nødvendige overblik og etablerer en strategisk platform for ledelsen.

Tal sproget

Do you speak SDG? Med Welcome SDG får I en grundig og inspirerende introduktion til de 17 verdensmål sat i et dansk perspektiv.
I lærer at forstå og tale det internationale sprog for bæredygtighed. Vi gør det relevant for jer med cases fra danske virksomheder, som allerede bruger verdensmålene til at skabe resultater og tiltrække/fastholde medarbejdere.

Skab overblikket

Vi kortlægger jeres virksomheds profil inden for bæredygtighed og beskriver den i forhold til de 17 verdensmål. I bliver skarpe på, hvordan I allerede bidrager til verdensmålene og hvor I har negative bidrag. Det giver jer en baseline, som I kan tage udgangspunkt i, når I skal sætte strategiske mål for arbejdet med bæredygtighed i jeres forretningsudvikling.

Sæt retningen

Vi hjælper virksomheden med at sætte en tydelig retning i arbejdet med bæredygtighed, både på den korte og lange bane ved at integrere verdensmålene i det strategiske arbejde. Roadmap og KPI’er danner fundamentet for stærk intern og ekstern kommunikation og branding af virksomheden.

Kursusudbyder for Mannaz og ingeniørforeningen ida

Vi har udviklet og afholdt kurser for henholdsvis Mannaz og Ingeniørforeningen IDA i 2019 -2021. Med udgangspunkt i metoden ‘Welcome SDG’ og med afsæt i de 3 trin “Tal sproget”, “Skab overblik” og “Sæt retning”, tilrettelagde vi 2- og 3-dagskurserne “Bæredygtige resultater med FN´s 17 verdensmål” og “Skab resultater med de 17 verdensmål”.

Welcome SDG kursus
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google