Springbræt til verdensmålene

Kom godt i gang med verdensmålene

Vi afholder oplæg og kurser om verdensmålene for virksomheder, netværk og organisationer. Vores 1½-3 times oplæg “Springbræt til verdensmålene”, er populært hos netværk, teams og afdelinger, der ønsker inspiration til at arbejde strategisk med bæredygtighed. Det gør vi bl.a. med cases, der giver indsigt i, hvordan forskellige danske sektorer bruger verdensmålene strategisk.

Book et inspirerende oplæg, der giver overblik og vigtige indsigter for virksomheder, der vil arbejde med de 17 verdensmål.

Baggrund og struktur

Vi giver en grundig og inspirerende introduktion til de 17 verdensmåls baggrund og struktur. I lærer at forstå det internationale sprog for bæredygtighed, og de forskellige ”dialekter” der tales i danske sektorer. I introduceres til de bedste digitale platforme om verdensmålene. Og der er mulighed for øvelser der giver erfaring i arbejde med verdensmålene.

SDG i Danmark

Med konkrete cases fra danske virksomheder, organisationer, uddannelser og myndigheder får I indsigt i SDG tendenser i Danmark. I får vejledning til anvendelse af det vigtige danske initiativ ”Vores Mål”, som fastsætter danske målepunkter for verdensmålene.

Potentialer og risici

Er det relevant at arbejde med verdensmålene i jeres virksomhed? Skal det initieres af ledelsen eller medarbejderne? Er der gevinster at høste, og hvilke fælder skal i undgå?
Vi deler best-practise erfaring, og gennemgår potentialer og risici i virksomhedens arbejde med verdensmålene. Der er mulighed for debat om jeres virksomheds potentialer og risici.

Deltagerne bliver i stand til at forstå og tale det nye internationale sprog for bæredygtighed, så I kan sætte de 17 verdensmål på dagsorden i jeres virksomhed.

Springbræt til verdensmålene
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google